• 0722 42 97 32

Despre noi

"Istoricul si echipa noastra"

Cum am inceput...

In 19931993-2000

Compania s-a infiintat in 1993 initial ca un mic atelier de mobila si tamplarie din lemn sub numele de S.C. Sadida Com S.R.L.In 1993.

Din 2000

Se pun bazele productiei de tamplarie PVC si aluminiu si solutii solare si se deschide primul punct de preluare comenzi.


Din 2005

Se inregistreaza o revigorare a productiei de mobilier, iar in 2006 se deschide primul showroom in zona comercila a Romanului sub denumirea Open Space. In aceasta perioada organizatia isi schimba orietarea de la producator de tamplarie la creator de ambienturi punand la dispozitia clientilor designeri care pun accent nu doar pe mobilier sau tamplarie ci pe crearea de ambienturi personalizate..

Viziteaza Showroomul 1

Situat in Pietonal Stefan cel Mare, vis-a-vis de intrarea principala

2008

Reprezinta anul in care societatea devine revanzator de materie prima si accesorii mobilier pe zona Moldovei, acoperind actual trei judete (Neamt, Bacau si Vaslui). In acelasi an organizatia isi schimba numele in Open Space.


2009

Se deschide al doilea showroom dedicat in principal prezentarii de electrocanice, chiuvete, baterii, faianta, parchet.

Viziteaza Showroomul 2

Situat in Pietonal Stefan cel Mare, linga intrarea dinspre Banc Post

2010

In 2010 compania obtine certificare ISO.

Certificari ISO

Open Space este certificata 14001, 18001 si 9001

2010

MaiIso 14001

ISO 14001 este standardul ce poate fi aplicat oricărei companii indiferent de dimensiune, domeniu, locaţie sau profit. Ţinta standardului de mediu este de a reduce amprenta pe care companiile o lasă asupra mediului înconjurător şi de a diminua nivelul de poluare sau deşeurile produse de organizaţiile din lumea întreagă. Ultima versiune a standardului ISO 14001 a fost eliberată de Organizaţia Internaţională de Standardizare în 2004, organizaţie ce este reprezentată de comitete din toate colţurile lumii.


Iso 18001

Standardul de sănătate şi securitate ocupaţională OHSAS 18001 are rolul de a ţine sub controlul organizaţiei toate aspectele ce ar putea fi considerate viitoare riscuri în activităţile de muncă ale acesteia. Standardul poate fi aplicat oricărei organizaţii care îşi doreşte:

  • implementarea unui sistem de management OH&S pentru a elimina sau minimiza riscurile pentru angajaţi şi alte părţi interesate;

  • implementarea, menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a sistemului de management OH&S;

  • încercarea de a-şi conforma politica companiei după cea OH&S;

  • să demonstreze conformitatea cu acest standard OHSAS


Iso 9001

Sistemul de management al calităţii este definit ca fiind un sistem de management prin care se orientează şi se controlează o organizaţie în ceea ce priveşte calitatea. De asemenea, o definiţie mai dezvoltată este enunţată în Enciclopedia calităţii unde un sistem de management al calităţii (SMC) este considerat „ansamblul proceselor manageriale, al documentelor asociate acestora şi al elementelor de natură structurală ale organizaţiei, care are scopul de a orienta şi controla organizaţia în ceea ce priveşte calitatea". Dezvoltarea şi implementarea sistemului de management al calităţii include stabilirea politicii referitoare la calitate şi a obiectivelor calităţii, a planificării calităţii, a controlului, asigurării şi îmbunătăţirii acesteia. Prin urmare, conceptele-cheie ale SMC sunt abordarea activităţilor ca procese şi ţinerea sub control a organizaţiei în acest domeniu. Abordarea managementului calităţii ca proces implică: intrări, analize, emiterea de directive şi decizii referitoare la calitate.

  curs valutar oferit de: curs valutar

Ultimele realizari

Va prezentam ultimele proiecte Open Space

CONTACTEAZA ACUM

SPECIALISTUL NOSTRU

Openspacemagazin


Openspacemagazin1

 

Retele sociale

Copright © 2012 Open Space. Toate drepturile rezervate

Design ~ Ovidiu Petrescu / OVANOVA /